top of page
Vuxentandvård
VUXENTANDVÅRD

Till allmän tandvård räknar vi förebyggande vård, rotbehandlingar, lagningar, tandutdragningar och behandling av tandlossningssjukdomar.Genom årliga kontroller av din munhälsa och med förebyggande vård kan du behålla dina tänder friska

och fina under lång tid. Vi individanpassar vården

efter dina behov.Behandlingen, som utförs av tandläkare, utgörs av professionell tandrengöring, avlägsnande av tandsten och missfärgningar, fluorbehandling samt instruktioner och tips till dig för att optimera din munhygien.

Vuxentandvård
BARNTANDVÅRD

Hos oss är hela familjen välkommen. Vi tar alltid emot akuta besök av ditt barn. Om du väljer oss som vårdgivare för ditt barn så kan du ringa oss och registrera ditt barn hos oss. Barnet kallas först vid 3-års ålder. Därefter kommer barnet att få en kallelse för tandkontroll varje år och följs upp av  samma tandläkare varje gång. 

 

Nästan all tandvård är sedan avgiftsfri till och med det år du fyller 23 år.

Alltid viktigt att första besöket blir ett roligt besök. Där får barnet bekanta sig med tandläkaren och den nya miljön innan undersökning.

I samband med undersökningen registreras om det är någon avvikelse och om det är något som ska behandlas. Det kan gälla karies, bettavvikelser m.m. Man gör också en bedömning om man ska behandla på en gång eller om man kan avvakta. Vid omfattande eller komplicerade avvikelser kan ditt barn remitteras till specialist.

 

Du kan boka in barnens undersökning samtidigt som du själv undersöker dina tänder.

Barntandvård
Barntandvård
bottom of page