top of page
TANDBLEKNING

Just nu!

1490:-

(ord pris 3500:-)

Innan en tandblekning är det viktigt att en tandläkare eller tandhygienist undersöker munhälsan för att se till att det inte finns några hål eller tandsten som måste åtgärdas. Det kan vara bra att gamla fyllningar matchar tändernas nya nyans.

 

Undersökningen bör göras senast tre månader före tandblekningen.

TANDBLEKNING

ett professionellt resultat på bekvämt sätt hemma

(Tandundersökning är ett måste innan behandling)

Opalescence blekgel för hemblekning är perfekt för alla som vill ha många möjligheter. Det finns två olika koncentrationer och tre smaker, och du kan använda Opalescence gelen från så lite som 4 timmar om dagen, till hela natten! Opalescence blekgel för hemblekning får du enbart genom legitimerad tandläkare eller tandhygienist. Gelen ger professionella resultat på ett säkert, effektivt och individuellt anpassat sätt, bekvämt i ditt eget hem. Efter en första instruktion och utlämning av skenor och Opalescence blekgel på kliniken, använder du blekskenorna bekvämt hemma enligt instruktionerna.

  • Opalescence tandblekningsgel innehåller PF (kaliumnitrat och fluor), vilket hjälper till att upprätthålla emaljens hälsa genom hela blekningsprocessen.

  • Framtagen att förebygga uttorkning och återställande av färgen

  • Två koncentrationer för flexibel behandling

  • Tre smaker: Mint, Melon och Regular

  • Appliceras dag eller natt

Steg-för-steg-instruktioner

Steg 1

Fylla blekskenan

Fyll skenan genom att trycka ut en fortlöpande sträng med gel från ena sidan till den andra, ungefär halvvägs upp på urtagen för tändernas utsidor. Det brukar behövas 1/3 till 1/2 gelspruta per skena.

opalescence-pf-1.jpg

STEG 2

Placera skenan

Sätt skenan på plats över tänderna och knacka den lätt på plats så att skenans sidor ansluter mot tänderna. Användningstiden per gång beror på vilken koncentration det är på den Opalescence du använder.

  • Opalescence 10 %: 8 - 10 timmar eller över natten

  • Opalescence 16 %: 4 - 6 timmar

opalescence-pf-3.jpg

STEG 3

Ta bort skenan och borsta tänderna

Ta bort skenan och avlägsna eventuella gelrester från tänderna med hjälp av ett finger eller en mjuk tandborste. Skölj munnen två gånger och var noga med att inte svälja den bortsköljda gelen.

opalescence-pf-2.jpg

STEG 4

Rengöra skenan

Gör rent skenan med mjuk borste under kallt kranvatten. Förvara skenan i asken som följde med kitet.

Om du känner av ökad tandsensibilitet, ska du avbryta blekningen och prata med din tandläkare/-hygienist.

opalescence-pf-2.jpg
bottom of page