top of page

Innan en tandblekning är det viktigt att en tandläkare eller tandhygienist undersöker munhälsan för att se till att det inte finns några hål eller tandsten som måste åtgärdas. Det kan vara bra att gamla fyllningar matchar tändernas nya nyans.

 

Undersökningen bör göras senast tre månader före tandblekningen.

TANDBLEKNING

ett professionellt resultat på bekvämt sätt hemma

(Tandundersökning är ett måste innan behandling)

Opalescence blekgel för hemblekning är perfekt för alla som vill ha många möjligheter. Det finns två olika koncentrationer och tre smaker, och du kan använda Opalescence gelen från så lite som 4 timmar om dagen, till hela natten! Opalescence blekgel för hemblekning får du enbart genom legitimerad tandläkare eller tandhygienist. Gelen ger professionella resultat på ett säkert, effektivt och individuellt anpassat sätt, bekvämt i ditt eget hem. Efter en första instruktion och utlämning av skenor och Opalescence blekgel på kliniken, använder du blekskenorna bekvämt hemma enligt instruktionerna.

 • Opalescence tandblekningsgel innehåller PF (kaliumnitrat och fluor), vilket hjälper till att upprätthålla emaljens hälsa genom hela blekningsprocessen.

 • Framtagen att förebygga uttorkning och återställande av färgen

 • Två koncentrationer för flexibel behandling

 • Tre smaker: Mint, Melon och Regular

 • Appliceras dag eller natt

WHITE DENTAL BEAUTY

 • White dental Beauty innehåller den patenterande formeln NOVON, Den möjliggör en kortare och mer effektiv blekning.

 • Påvisat resultat inom en vecka.

 • Har en hög vattenhalt för att motverka sensibiliteten och förstärker färgstabiliteten.

 • Innehåller kaliumnitrat och fluorid

 • Varje patient-kit innehåller blekningsmedel för ungefär 2 veckors blekning.

 • Rekommenderad att använda mellan 1-2 timmar ber tillfälle. (Hela Behandlingstiden ordineras av tandläkaren)

 • Behöver EJ lagras i kylskåp (2-24grader)

 • Miljövänliga förpackningar för att motverka koldioxidutsläpp.

Steg-för-steg-instruktioner

Steg 1

Fylla blekskenan

Fyll skenan genom att trycka ut en fortlöpande sträng med gel från ena sidan till den andra, ungefär halvvägs upp på urtagen för tändernas utsidor. Det brukar behövas 1/3 till 1/2 gelspruta per skena.

opalescence-pf-1.jpg

STEG 2

Placera skenan

Sätt skenan på plats över tänderna och knacka den lätt på plats så att skenans sidor ansluter mot tänderna. 

opalescence-pf-3.jpg

STEG 3

Ta bort skenan och borsta tänderna

Ta bort skenan och avlägsna eventuella gelrester från tänderna med hjälp av ett finger eller en mjuk tandborste. Skölj munnen två gånger och var noga med att inte svälja den bortsköljda gelen.

opalescence-pf-2.jpg

STEG 4

Rengöra skenan

Gör rent skenan med mjuk borste under kallt kranvatten. Förvara skenan i asken som följde med kitet.

Om du känner av ökad tandsensibilitet, ska du avbryta blekningen och prata med din tandläkare/-hygienist.

opalescence-pf-2.jpg
 • Säkert?
  ​Opalescence blekgeler för hemblekning, finns bara att få hos tandläkare eller -hygienist. Den klibbiga, trögflytande gelen läcker inte från skenan ut på tandköttet, och gelerna från Opalescence innehåller kaliumnitrat (P) och fluorid (F). Forskningsresultat har bekräftat att kaliumnitratet och fluoriden faktiskt hjälper till att reducera karies, minimera tandsensibilitet, stärka tandemaljen och förbättra den totala tandhälsan
 • Effektivt?
  Kraftfulla, professionellt effektiva Opalescence blekgeler för hemblekning, finns tillgängliga med 10 och 16 % karbamidperoxid-koncentrationer. Opalescence blekgeler för hemblekning, kan ge resultat efter bara en behandling, även om du inte bör förvänta dig att se märkbara resultat förrän efter cirka en veckas behandling.
 • Individuellt anpassad?
  ​Opalescence blekgel för hemblekning, tillförs med hjälp av en individuellt anpassad blekskena som din tandläkare framställer från ett avtryck av dina tänder. Den här skräddarsydda skenan medverkar till att Opalescence blekgeler för hemblekning är så effektiva. Du kan ytterligare skräddarsy din behandling med Opalescence blekgel för hemblekning genom att välja den koncentration (av fyra) och den smak Mint, Melon eller Regular som passar dig bäst.
bottom of page